Giorgio
Giorgio

Veterboots

Giorgio Veterboots - bruin

199,99
v.a. 199,99
Kleur: bruin
Kies je maat
40
41
42
43
44
45
46
Vind jouw schoenmaat
Morgen vóór 23.00u besteld, dinsdag in huis
Omschrijving Giorgio
Artikelnummer 1141108830-64

Giorgio heren veterboot

Deze moderne veterboot met mocassin details van het Italiaanse merk Giorgio is een vernieuwende toevoeging aan je schoenenkast.

Uitgevoerd in hoogkwaliteitssuède wat de schoen een luxe afwerking geeft. Het flexibele materiaal vormt zich goed om de voet voor de ideale pasvorm.

Gevoerd met leer wat door het ademend vermogen bevorderend is voor het voetklimaat. De voeten blijven op aangename temperatuur en de schoenen blijven langer fris.

Voorzien van een leren voetbed met een anti-shock kussen onder de hiel voor een fijne demping tijdens het lopen. Het leer heeft daarnaast een goede vocht- en warmteregulatie.

Afgewerkt met een sportieve rubberen loopzool wat de schoen een casual look geeft. De zool biedt bovendien goede grip.

Artikel
1141108830-64
Merk
Categorie
Veterboots
kleur
Bruin
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Leer
materiaal buitenkant
Suede
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
hakhoogte (in cm)
0
hakvorm
Platte zool
schachtwijdte (in cm)
34
schachthoogte (in cm)
9
sluiting
Veter
Neus
Rond
Giorgio is een Italiaans merk dat zich specialiseert in nette schoenen, loafers, laarzen en sneakers. Het merk is opgericht in 1958 en maakt sindsdien stijlvolle en kwalitatieve schoenen. Giorgio gebruikt traditionele productietechnieken en besteedt veel aandacht aan de details en afwerking van elke schoen. Dit resulteert in stijlvolle schoenen met een perfecte pasvorm en hoogwaardige afwerking. Of je nu op zoek bent naar een formele schoen voor op kantoor of een casual sneaker voor in het weekend, Giorgio biedt voor elke gelegenheid een passende schoen.
Giorgio

Laden..