Skechers Hands Free Slip-Ins Garza
Skechers Hands Free Slip-Ins Garza

Instapschoenen

Skechers Hands Free Slip-Ins Garza Instapschoenen - zwart

99,99
v.a. 99,99
Kies je maat
40
41
42
43
44
45
46 laatste!
47,5
48,5
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Skechers Hands Free Slip-Ins Garza
Artikelnummer 1120103114-10

Skechers Hands Free Slip-Ins Garza heren instapschoen

Dankzij de Skechers Hands Free Slip-Ins hoef je niet meer te bukken om je schoenen aan te doen. Deze instapschoenen passen ook onder een formelere look.

Uitgevoerd in een combinatie van leer, imitatieleer en textiel. Door de bewerking van het bovenmateriaal is de schoen goed bestand tegen water.

Gevoerd met zacht textiel. Door de ingebouwde schoenlepel en dikke Heel Pillow blijft je voet goed op zijn plek en ervaar je optimaal comfort.

Voorzien van Skechers' Air-Cooled Memoryfoam-voetbed met extra ondersteuning van de voetboog door de Memory Arch. Ook vermindert het eventuele geurtjes.

Afgewerkt met een flexibele rubberen loopzool doie een schokabsorberende werking heeft en je de hele dag comfortabel laat lopen.

Artikel
1120103114-10
Merk
Categorie
Instapschoenen
kleur
Zwart
pasvorm
Normaal
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Kunstleder, leer en textiel
materiaal binnenzool
Textiel
materiaal buitenzool
Rubber
hakhoogte (in cm)
0
hakvorm
Platte zool
Neus
Rond
Al bijna 30 jaar ontwikkelt Skechers producten die bekend staan om hun comfort, innovatie, stijl en kwaliteit. Deze kenmerken vormen de basis van het meest veelzijdige assortiment binnen de markt. Skechers schoenen voldoen aan de wensen van de klant op gebied van footwear voor heren, dames en kinderen wereldwijd. Skechers biedt voor ieder wat wils; van casual lifestyle collecties en een kindercollectie met lampjes tot high performance sportproducten. Deze collecties samen vertegenwoordigen alles waar Skechers voor staat. .
Skechers

Laden..