Steve Madden Blillite
Steve Madden Blillite

Schoudertas

Steve Madden Blillite Schoudertas - beige

109,99
v.a. 109,99
Kleur: beige
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Steve Madden Blillite
Artikelnummer 3200110350-70

Steve Madden Blillite dames schoudertas

Een klein formaat tas is vaak alles wat je nodig voor een avondje uit. Deze tas van Steve Madden is stijlvol en praktisch.

Uitgevoerd in imitatieleer en gevoerd met textiel. De tas wordt geleverd met twee schouderbanden, zo kun je je eigen look bepalen.

De tas bestaat uit één hoofdvak met een extra vak aan de voorzijde van de tas én een kleine pouch aan het hengsel. De vakken zijn af te sluiten met een ritssluiting.

Afmetingen: 20x15x6 cm.

Artikel
3200110350-70
Merk
Categorie
Schoudertas
kleur
Beige
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Kunstleder
sluiting
Rits
Steve Madden is een merk dat ontstaan is in Queens, New York. Het merk staat bekend om zijn trendy, stijlvolle en innovatieve schoenen. Steve Madden biedt verschillende soorten modellen aan, van hakken en laarzen tot sneakers en sandalen. Het merk is geliefd bij veel celebrities en wordt vaak gedragen op rode loper-evenementen. Steve Madden volgt de laatste trends en weet deze te vertalen naar draagbare en fashionable schoenen voor vrouwen en mannen. Of je nu op zoek bent naar een paar killer heels voor een avondje uit, of comfortabele sneakers voor een casual dagje, Steve Madden heeft voor ieder wat wils.
Steve Madden

Laden..