Vans KNU Skool
Vans KNU Skool

Lage sneakers

Vans KNU Skool Lage sneakers - groen

94,99
v.a. 94,99
Kies je maat
40
41
42
43
44
45
46
Vind jouw schoenmaat
Morgen vóór 23.00u besteld, dinsdag in huis
Omschrijving Vans KNU Skool
Artikelnummer 1110102714-83

New Balance KNU Skool heren sneaker

Deze all-time favourite van New Balance is een echte musthave. De veelzijdigheid maken de schoen de ideale schoen voor je casual en sportieve looks.

Uitgevoerd in een combinatie van suède en mesh-textiel. Met het gebruik van duurzaam geproduceerd leer en gerecyclede materialen werkt New Balance aan een verantwoordelijk productieproces.

Gevoerd met comfortabel textiel dat met zijn vochtabsorberende werking zorgt voor een droge en frisse voeten. De wattering in de hielkap zorgt daarnaast voor meer zachtheid rond de hiel.

Voorzien van een foam-voetbed die goede demping biedt tijdens het lopen. Tevens is het voetbed uitneembaar en kunnen eigen steunzolen ook gebruikt worden.

Afgewerkt met een EVA-schuimmix tussenzool voor optimale schokdemping. De rubberen loopzool biedt goede grip en stabiliteit on and off track.

Artikel
1110102714-83
Merk
Categorie
Lage sneakers
kleur
Groen
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Suede en textiel
materiaal binnenzool
Textiel
materiaal buitenzool
Rubber
hakhoogte (in cm)
0
hakvorm
Platte zool
sluiting
Veter
duurzaamheid
Duurzamer productieproces en gemaakt met gerecycled materiaal
Neus
Rond
In 1966 opende Paul van Doren de eerste Van Doren Rubber Company in Californië. Vans werd allereerst populair onder skaters, omdat het unieke wafel-achtige patroon van de sneakers extra grip gaf op de skateboards. Inmiddels zijn er veel verschillende modellen te koop en is het merk populair bij heel veel mensen wereldwijd!
Vans

Laden..