Veja V-10
Veja V-10

Lage sneakers

Veja V-10 Lage sneakers - groen

149,99
v.a. 149,99
Kies je maat
40 laatste!
41
42
43
44
45
46
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Veja V-10
Artikelnummer 1111119730-82

Veja V-10 heren sneaker

Deze sneaker van Veja heeft een ware wereldreis gemaakt. Duurzaam leer uit Brazilië en Uruguy en rubber uit het Amazone-gebied.

Uitgevoerd in leer en suède wat zich comfortabel om de voet vormt voor een betere pasvorm.

Gevoerd met zacht textiel van gerecycled materiaal en voorzien van een gewatteerde enkelkraag en hielkap voor optimaal comfort.

Bevat een voetbed van stevig EVA-schuimmix met textielen upper. Het voetbed is bovendien uitneembaar waardoor eigen zolen ook gebruikt kunnen worden.

Afgewerkt met een rubberen zool gemaakt van Amazone-rubber uit regeneratieve landbouw wat de grond niet uitput en beter is voor het herstel van de natuur.

Artikel
1111119730-82
Merk
Categorie
Lage sneakers
kleur
Groen
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Leer en suede
materiaal binnenzool
Textiel
materiaal buitenzool
Rubber
hakhoogte (in cm)
0
hakvorm
Platte zool
sluiting
Veter
duurzaamheid
Duurzamer productieproces en gemaakt met gerecycled materiaal
Neus
Rond
Dit Franse merk is opgericht in 2005 en het toonbeeld van duurzaamheid. Niet alleen door de duurzame en verantwoord geproduceerde grondstoffen, zoals verantwoord geproduceerd leer en imitatieleer op basis van katoen die een kleinere impact op de natuur hebben. Maar ook door hun Fair Trade mentaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met dit uitgangspunt bieden zij een eerlijke prijs voor producten en arbeid en timmeren zij aan de weg naar een groenere productie in de modewereld. De schoenen hebben een moderne en minimalistische uitstraling waardoor je ze makkelijk combineert met al je looks, casual of formeel.

Laden..